Sirha İstanbul, restoran, otel ve yiyecek içecek sektörlerini bir araya getiren ve işletmelerin ihtiyaçlarının tamamına cevap veren Türkiye‘nin en prestijli uluslararası HORECA fuarı olma özelliğini taşımaktadır.
Sirha Green, tamamen sürdürülebilirlik ve çevrecilik felsefesiyle yola çıkmış sürdürülebilir yiyecek ve içecek hizmetleri alanına özel sektör fuarı olma özelliğini taşımaktadır.
Sirha Made, gıda sektörünün üreticilerinin ve gıda dışı hizmet alanlarında üretimde bulunan şirketlerin geleceğin HORECA sektörü çözümlerini sunduğu ve bir araya getirdiği bir etkinliktir.
Omnivore, 2003’de kuruluşundan beri kendini genç Fransız ve dünya mutfaklarını geliştirmeye adamıştır.
Sirha Lyon ziyaretçileri, sektör ile ilgili günümüzdeki ve gelecekteki fırsatlar ve iş dünyası hakkında keşifler sağlıyor ve ilham alıyor.
Pastacılık alanında tüm dünyada en prestijli etkinlik olarak kabul edilen Coupe du Monde de la Pâtisserie, şeflerin mükemmeliyetçiliklerini, cesaretlerini ve yaratıcılıklarını bir arada sunmalarını gerektiren bir yarışmadır.
Uluslararası Fırıncılık, ekmek, pasta, dondurma ve şekerleme fuarı Europain, 2 senede bir, Porte de Versailles Paris Expo’da düzenlenmektedir. Uluslararası Fırıncılık, Pastacılık, Dondurma, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Europain, ürün, ekipman ve hizmetlerde Fransız teknik bilgisini ve uluslararası yenilikleri bir araya getiren kapsamlı...
Paul Bocuse tarafından başlatılan Bocuse d’Or, dünya mutfaklarını ve şefleri ön plana çıkaran önemli bir yarışma olarak ortaya çıkmıştır
Sirha Budapest, HORECA sektöründen birçok katılımcının bir araya geldiği, uluslararası bir fuardır.