Sirha Made, gıda sektörünün üreticilerinin ve gıda dışı hizmet alanlarında üretimde bulunan şirketlerin geleceğin HORECA sektörü çözümlerini sunduğu ve bir araya getirdiği bir etkinliktir.
Omnivore, 2003’de kuruluşundan beri kendini genç Fransız ve dünya mutfaklarını geliştirmeye adamıştır.
Uluslararası Fırıncılık, ekmek, pasta, dondurma ve şekerleme fuarı Europain, 2 senede bir, Porte de Versailles Paris Expo’da düzenlenmektedir. Uluslararası Fırıncılık, Pastacılık, Dondurma, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Europain, ürün, ekipman ve hizmetlerde Fransız teknik bilgisini ve uluslararası yenilikleri bir araya getiren kapsamlı...
Paul Bocuse tarafından başlatılan Bocuse d’Or, dünya mutfaklarını ve şefleri ön plana çıkaran önemli bir yarışma olarak ortaya çıkmıştır