Paris

Omnivore, 2003’de kuruluşundan beri kendini genç Fransız ve dünya mutfaklarını geliştirmeye adamıştır.
  • 5 Mayıs 2021
Devamı
Sirha Made, gıda sektörünün üreticilerinin ve gıda dışı hizmet alanlarında üretimde bulunan şirketlerin geleceğin HORECA sektörü çözümlerini sunduğu ve bir araya getirdiği bir etkinliktir.
  • 5 Mayıs 2021
Devamı
Paul Bocuse tarafından başlatılan Bocuse d’Or, dünya mutfaklarını ve şefleri ön plana çıkaran önemli bir yarışma olarak ortaya çıkmıştır
  • 28 Nisan 2021
Devamı
Uluslararası Fırıncılık, ekmek, pasta, dondurma ve şekerleme fuarı Europain, 2 senede bir,  Porte de Versailles Paris Expo’da düzenlenmektedir. Uluslararası Fırıncılık, Pastacılık, Dondurma, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Europain, ürün, ekipman ve hizmetlerde Fransız teknik bilgisini ve uluslararası yenilikleri bir araya getiren kapsamlı...
  • 28 Nisan 2021
Devamı
228,211m2lik alanıyla Fransa’nın en büyük fuar alanı olan Paris Expo Porte de Versailles
  • 15 Kasım 2018
Devamı