Fransa

Sirha Green, tamamen sürdürülebilirlik ve çevrecilik felsefesiyle yola çıkmış sürdürülebilir yiyecek ve içecek hizmetleri alanına özel sektör fuarı olma özelliğini taşımaktadır.
  • 4 Haziran 2021
Devamı
Omnivore, 2003’de kuruluşundan beri kendini genç Fransız ve dünya mutfaklarını geliştirmeye adamıştır.
  • 5 Mayıs 2021
Devamı
Omnivore, 2003’de kuruluşundan beri kendini genç Fransız ve dünya mutfaklarını geliştirmeye adamıştır.
  • 5 Mayıs 2021
Devamı
Sirha Made, gıda sektörünün üreticilerinin ve gıda dışı hizmet alanlarında üretimde bulunan şirketlerin geleceğin HORECA sektörü çözümlerini sunduğu ve bir araya getirdiği bir etkinliktir.
  • 5 Mayıs 2021
Devamı
Paul Bocuse tarafından başlatılan Bocuse d’Or, dünya mutfaklarını ve şefleri ön plana çıkaran önemli bir yarışma olarak ortaya çıkmıştır
  • 28 Nisan 2021
Devamı
Sirha Lyon ziyaretçileri, sektör ile ilgili günümüzdeki ve gelecekteki fırsatlar ve iş dünyası hakkında keşifler sağlıyor ve ilham alıyor.
  • 28 Nisan 2021
Devamı
Uluslararası Fırıncılık, ekmek, pasta, dondurma ve şekerleme fuarı Europain, 2 senede bir,  Porte de Versailles Paris Expo’da düzenlenmektedir. Uluslararası Fırıncılık, Pastacılık, Dondurma, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Europain, ürün, ekipman ve hizmetlerde Fransız teknik bilgisini ve uluslararası yenilikleri bir araya getiren kapsamlı...
  • 28 Nisan 2021
Devamı
Piscine Global Europe, yüzme havuzu ve sağlıklı yaşam konusunda dünyanın dört bir yanından profesyonel katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayan bir fuardır.
  • 28 Nisan 2021
Devamı
Eurobois, ahşap işlemeciliği ve bağlantılı sektörleri konusunda Avrupa’nın birçok ülkesinden profesyonelleri bir araya getiriyor.
  • 28 Nisan 2021
Devamı
Rocalia, Fransa’da doğal taş üzerine düzenlenen tek fuar olma özelliğine sahip.
  • 28 Nisan 2021
Devamı