Pastacılık alanında tüm dünyada en prestijli etkinlik olarak kabul edilen Coupe du Monde de la Pâtisserie, şeflerin mükemmeliyetçiliklerini, cesaretlerini ve yaratıcılıklarını bir arada sunmalarını gerektiren bir yarışmadır.
Uluslararası Fırıncılık, ekmek, pasta, dondurma ve şekerleme fuarı Europain, 2 senede bir, Porte de Versailles Paris Expo’da düzenlenmektedir. Uluslararası Fırıncılık, Pastacılık, Dondurma, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Europain, ürün, ekipman ve hizmetlerde Fransız teknik bilgisini ve uluslararası yenilikleri bir araya getiren kapsamlı...
Paul Bocuse tarafından başlatılan Bocuse d’Or, dünya mutfaklarını ve şefleri ön plana çıkaran önemli bir yarışma olarak ortaya çıkmıştır
Paris’de başlayıp, organizasyonlarına Lyon’da devam eden Global Industrie, geleceğin endüstrisine ve uluslararası ticarete yönelik bir fuardır.
BePOSITIVE, dünyadaki karbon kullanımını minimuma indirmeye yönelik çalışmalarda bulunan işletmelere yönelik bir fuardır.
15 senedir Latin Amerika'nın en büyük madencilik fuarı olan Expomin Santiago Şili’de düzenlenmektedir.
Eurobois, ahşap işlemeciliği ve bağlantılı sektörleri konusunda Avrupa’nın birçok ülkesinden profesyonelleri bir araya getiriyor.
Sirha Budapest, HORECA sektöründen birçok katılımcının bir araya geldiği, uluslararası bir fuardır.